Access Bars® kezelés

STRESSZOLDÁS- FELFRISSÜLÉS- MEGÚJULÁS

+36 30 916 3972

Azoknak ajánljuk az Access Bars® kezelést

  • Akik kicsit jobban szeretnék érezni magunkat
  • Akik szeretnének mélyen ellazulni
  • Akik szeretnének elengedni néhány negatív beidegződést
  • Akik nyitottabbá szeretnének válni új, örömteli dolgokra
Mennyibe kerül egy kezelés?
+36 30 916 3972
info@masszazskezelesek.hu

Varga Melinda – Access Bars® kezelések

Varga Melinda vagyok és velem találkozhatsz, ha Access Bars® vagy Access Facelift® kezelést szeretnél kapni.
Számomra mindkét kezelés ugyanazt jelenti, adni valami jót, valami könnyedséget. Valami olyat, amitől az élet egyszerűbbé és jobbá válik annak, aki a kezelést kapja.
Ez az, ami inspirál és amiért az Access Consciousness® módszereit szeretem és használom

FOGLALJON IDŐPONTOT MOST! +36 30 916 3972

Kezelés árlista

60 perces kezelés

10 000 Ft/alkalom

80 perces kezelés

14 000 Ft/alkalom
Mennyibe kerül egy kezelés?
+36 30 916 3972
info@masszazskezelesek.hu

Mi az a Access Bars®?

Az Access Bars® egy eszköz, mely egy nagyobb rendszer, az Access Consciuesness® része, amit a tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki.

Az Access Consciuesness® szó szerint azt jelenti, hogy „hozzáférés a tudatossághoz”.

Mi az Access Bars® kezelés lényege?

Az Access Bars® kezelés egy olyan módszer, ami könnyebbé teheti az életünket minden területen. Segíti a befogadó állapot elérését, mert lecsendesíti az elmét, segít elengedni az ellenállást okozó gondolatokat, így csökkenti a feszültséget, a stresszt. A testünk megnyugszik és ellazul. Úgy érezhetjük, mintha egy jót aludtunk, vagy meditáltunk volna. Általa megtapasztalhatunk egy olyan állapotot, amiben jól érezzük magunkat.

Ez a befogadó vagy megengedő állapot azért hasznos számunkra, mert segít, hogy „megtanuljunk” az életünkbe engedni valami újat, valami mást, a megszokottól eltérő gondolatokat, nézőpontokat, ezáltal pedig azokat a dolgokat, amikre vágyunk, amiket szeretnénk. Abban támogat bennünket, hogy jobban érezzük magunkat, tágabb nézőpontból lássuk az életünket, a lehetőségeinket.

Mi történik a kezelés során?

A Bars kezelés során a fejen lévő 32 pontot érintjük. Minden pont egy – egy területet jelöl, mint például pénz, kreativitás, kapcsolatok teremtése, gyógyítás, test, stb. Itt tároljuk az adott területhez tartozó gondolatokat, meggyőződéseket, hiedelmeket, amiket életünk során használtunk vagy használunk. Amikor megérintjük ezeket a pontokat, olyan, mintha megnyomnánk a törlés gombot a számítógépen. Az agyhullámok lelassulnak, a tárolt dolgok hozzáférhetővé válnak és elengedhetjük azt, amire már nincs szükségünk.

Amit a Bars kezelés közben és után érezhetünk, tapasztalhatunk, az egy csendesebb, nyugodtabb elme, egy könnyedebb testérzet, összességében egy jobb közérzet. Ahogy a gondolataink elcsendesednek, testünk sejtjei is energiához juthatnak és regenerálódni tudnak, mialatt mi pihenünk.

A kezelés pozitív hatásai lehetnek:

Jó közérzet

Könnyedség érzés

Nagyobb nyitottság új dolgok irányában

Pihentetőbb alvás

Koncentrálóképesség javulása

Hogyan történik egy Bars kezelés:

A kezelés egy masszázságyon fekve, ruhában történik, a fejen lévő pontokat érintve.

Időtartama kb. 60 perc.

Milyen területeken segíthet az Access Bars® kezelés:

Mivel a Bars kezelés lényege, hogy egy nyitottabb, megengedőbb állapotot eredményez, életünk bármely területén javulást hozhat, legyen szó egészségről, munkáról, pénzről vagy kapcsolatokról.

Biztosan mindannyian tapasztaltuk már, hogy amikor jobb állapotban vagyunk, amikor jól érezzük magunkat, valahogy könnyebben mennek a dolgaink. Megoldásokat találunk olyan problémákra, amiken már régóta rágódunk. Amikor jobb a hangulatunk, könnyebben érintkezünk másokkal, máshogy reagálnak ránk az emberek, jobban működnek az emberi kapcsolataink.

Amikor épp kevésbé aggódunk, kicsit megfeledkezünk a nehézségeinkről valami miatt, akkor talál ránk egy jó ötlet, olyankor minden dolgunk megoldhatónak tűnik.

A válasz, a megoldás minden kérdésünkre, minden problémánkra ott van bennünk, csak nyitottá kell válnunk arra, hogy meglássuk őket.

Miért érdemes kipróbálni az Access Bars® kezelést?

Mert jobban érezhetjük magunkat

Mert mélyen ellazít

Mert nagyon pihentető

Mert elengedhetünk néhány negatív beidegződést

Mert nyitottabbá válhatunk új, örömteli dolgokra

Kérdése van? Írjon nekünk!Itt talál meg minket!

1145 Budapest, Titel utca 3

FlowZone központ

Telefonszám: +36 70 618 4137
E-mail: info@masszazskezelesek.hu