Access Facelift® és Access Bars® kezelés

RAGYOGÁS – FELFRISSÜLÉS – MEGÚJULÁS

+36706184137

Azoknak ajánljuk az Access Facelift® és Access Bars® kezelést

 • Akik szeretnék jobban érezni magukat.
 • Akik szeretnének kicsit feltöltődni, felfrissülni és ragyogóbbá válni.
 • Akik nyitottak arra, hogy felülírják, amit eddig az öregedésről gondoltak és innentől másképp gondoljanak önmagukra és a testükre.
 • Akik változást szeretnének kívül, belül egyaránt.
Mennyibe kerül egy kezelés?
+36 30 916 3972
info@masszazskezelesek.hu

Varga Melinda – Access Facelift® kezelések

Varga Melinda vagyok és velem találkozhatsz, ha Access Bars® vagy Access Facelift® kezelést szeretnél kapni.
Számomra mindkét kezelés ugyanazt jelenti, adni valami jót, valami könnyedséget. Valami olyat, amitől az élet egyszerűbbé és jobbá válik annak, aki a kezelést kapja.
Ez az, ami inspirál és amiért az Access Consciousness® módszereit szeretem és használom

FOGLALJON IDŐPONTOT MOST! +36 706184137

Kezelés árlista

60 perces kezelés

16 000 Ft/alkalom
Mennyibe kerül egy kezelés?
+36 30 916 3972
info@masszazskezelesek.hu

Access  Facelift® Energetikai ránctalanító kezelés.

 

Az Access Facelift® kezelés szintén az Access Consciousness® rendszerébe tartozik, mely kifejezetten az arc, a nyak és a dekoltázs ráncait célozza meg, illetve az ehhez tartozó és ezeket létrehozó gondolatokat, véleményeket, meggyőződéseket.

Ez egy nagyszerű, ellazító és pihentető kezelés, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon és hasonló fiatalító hatást kelthet a testen.

Miért érdemes kipróbálni az Access Facelift® kezelést?

 •  Mert felélénkíti, megfiatalítja az arcbőrt és üdévé teszi a tekintetet
 • Mert lazító hatású
 • Mert az érintés jó érzéseket kelt bennünk
 • Mert a sejtjeink új energiával töltődnek fel az egész testben
 • Mert hatására csökkenhetnek, finomodhatnak a ráncok az arcunkon és a nyakunkon
 • Mert elengedhetjük az öregedéssel, életkorral kapcsolatos negatív beidegződéseket, ezáltal pedig változást idézhetünk elő kívül, belül egyaránt.
 • Mert szebbé és ragyogóbbá válhatunk

Mire számíthatunk a kezelés alatt?

Egy mély relaxációra, pihenésre, miközben a sejtek regenerálódnak és felfrissülnek. A test ellazul, az elme pedig lecsendesedik. Akár aludni is lehet a kezelés alatt.

Ez egy olyan eljárás, amely széppé és ragyogóvá tesz kívül és könnyedebbé, harmonikusabbá belül.

A kezelés masszázságyon, ruhában történik.  Időtartama 1 – 1,5 óra. Ez alatt tenyérrel és az ujjakkal érintjük az arc, a nyak és a dekoltázs területeit. Ha esetleg valamelyik rész érzékeny, érintés nélkül is végezhető a kezelés.

Nem használunk semmilyen krémet vagy eszközt, csak az érintéssel dolgozunk.

Az Access Facelift® kezelés hatása:

 

Az arcon és a nyakon megjelenő ráncok kialakulásában nagy szerepe van a mindennapi stressznek és azoknak a gondolatoknak, meggyőződéseknek, melyeket rendszeresen használunk.

Ahogy éljük az életünket, sokféle véleményt alkotunk a világról, az emberekről és főleg önmagunkról, kizárva ezzel más nézőpontokat és lehetőségeket. Egyre inkább beszűkül a világunk, a lehetőségeink és nem nyitunk új dolgok felé. Ez az arcunkon, a bőrünkön is megmutatkozik. Egy hosszabb, pihentető alvás után megfigyelhető, hogy az arcunk kisimul, a ráncaink elhalványodnak, mivel alvás közben leállunk a gondolkodással, ilyenkor tartunk egy kis szünetet, ezáltal testünk sejtjei regenerálódni tudnak. Ha reggelente, ébredés után más gondolatok után nyúlnánk és nem a szokásos gondolatainkat vennénk elő, egy kis idő elteltével más arc nézne vissza ránk a tükörből.

Az Access Facelift® kezelés többet jelent egy pihentető alvásnál. Mialatt a testünk pihen, az arc és dekoltázs területeinek érintése által oldódásnak indulnak az öregedéssel, a korosodással, a testtel kapcsolatos hitek, beidegződések annak érdekében, hogy fiatalosabb arc, test vagy jobb közérzet legyen lehetséges számunkra. A ráncok finomodnak, elhalványulnak, a bőrünk pedig elkezd újra megtelni élettel.

Már önmagában az érintés is jó hatással van a testünkre, segít a relaxációban, az ellazulásban. A pihenés állapotában testünk minden egyes sejtje regenerálódik, energiával töltődik fel, mert a jóllét a természetes állapota és ha hagyjuk, akkor megújítja magát minden egyes nap.

Kinek érdemes kipróbálnia az Access Facelift® kezelést?

 • Mindenkinek, aki szeretné jobban érezni magát.
 • Mindenkinek, aki szeretne kicsit feltöltődni, felfrissülni és ragyogóbbá válni.
 • Mindenkinek, aki nyitott arra, hogy felülírja, amit eddig az öregedésről gondolt és innentől másképp gondoljon önmagára és a testére.
 • Mindenkinek, aki változást szeretne kívül, belül egyaránt.

Mi az a Access Bars®?

Az Access Bars® egy eszköz, mely egy nagyobb rendszer, az Access Consciuesness® része, amit a tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki.

Az Access Consciuesness® szó szerint azt jelenti, hogy „hozzáférés a tudatossághoz”.

Mi az Access Bars® kezelés lényege?

Az Access Bars® kezelés egy olyan módszer, ami könnyebbé teheti az életünket minden területen. Segíti a befogadó állapot elérését, mert lecsendesíti az elmét, segít elengedni az ellenállást okozó gondolatokat, így csökkenti a feszültséget, a stresszt. A testünk megnyugszik és ellazul. Úgy érezhetjük, mintha egy jót aludtunk, vagy meditáltunk volna. Általa megtapasztalhatunk egy olyan állapotot, amiben jól érezzük magunkat.

Ez a befogadó vagy megengedő állapot azért hasznos számunkra, mert segít, hogy „megtanuljunk” az életünkbe engedni valami újat, valami mást, a megszokottól eltérő gondolatokat, nézőpontokat, ezáltal pedig azokat a dolgokat, amikre vágyunk, amiket szeretnénk. Abban támogat bennünket, hogy jobban érezzük magunkat, tágabb nézőpontból lássuk az életünket, a lehetőségeinket.

Mi történik a kezelés során?

A Bars kezelés során a fejen lévő 32 pontot érintjük. Minden pont egy – egy területet jelöl, mint például pénz, kreativitás, kapcsolatok teremtése, gyógyítás, test, stb. Itt tároljuk az adott területhez tartozó gondolatokat, meggyőződéseket, hiedelmeket, amiket életünk során használtunk vagy használunk. Amikor megérintjük ezeket a pontokat, olyan, mintha megnyomnánk a törlés gombot a számítógépen. Az agyhullámok lelassulnak, a tárolt dolgok hozzáférhetővé válnak és elengedhetjük azt, amire már nincs szükségünk.

Amit a Bars kezelés közben és után érezhetünk, tapasztalhatunk, az egy csendesebb, nyugodtabb elme, egy könnyedebb testérzet, összességében egy jobb közérzet. Ahogy a gondolataink elcsendesednek, testünk sejtjei is energiához juthatnak és regenerálódni tudnak, mialatt mi pihenünk.

A kezelés pozitív hatásai lehetnek:

Jó közérzet

Könnyedség érzés

Nagyobb nyitottság új dolgok irányában

Pihentetőbb alvás

Koncentrálóképesség javulása

Hogyan történik egy Bars kezelés:

A kezelés egy masszázságyon fekve, ruhában történik, a fejen lévő pontokat érintve.

Időtartama kb. 60 perc.

Milyen területeken segíthet az Access Bars® kezelés:

Mivel a Bars kezelés lényege, hogy egy nyitottabb, megengedőbb állapotot eredményez, életünk bármely területén javulást hozhat, legyen szó egészségről, munkáról, pénzről vagy kapcsolatokról.

Biztosan mindannyian tapasztaltuk már, hogy amikor jobb állapotban vagyunk, amikor jól érezzük magunkat, valahogy könnyebben mennek a dolgaink. Megoldásokat találunk olyan problémákra, amiken már régóta rágódunk. Amikor jobb a hangulatunk, könnyebben érintkezünk másokkal, máshogy reagálnak ránk az emberek, jobban működnek az emberi kapcsolataink.

Amikor épp kevésbé aggódunk, kicsit megfeledkezünk a nehézségeinkről valami miatt, akkor talál ránk egy jó ötlet, olyankor minden dolgunk megoldhatónak tűnik.

A válasz, a megoldás minden kérdésünkre, minden problémánkra ott van bennünk, csak nyitottá kell válnunk arra, hogy meglássuk őket.

Miért érdemes kipróbálni az Access Bars® kezelést?

Mert jobban érezhetjük magunkat

Mert mélyen ellazít

Mert nagyon pihentető

Mert elengedhetünk néhány negatív beidegződést

Mert nyitottabbá válhatunk új, örömteli dolgokra

Kérdése van? Írjon nekünk!Itt talál meg minket!

1149 Budapest, Mogyoródi út 47.

FlowZone központ

Telefonszám: +36 70 618 4137
E-mail: info@masszazskezelesek.hu